x
Jens K: Manden Der Ville Være Menneske

Jens K
Manden Der Ville Være Menneske

Jens K: Manden Der Ville Være Menneske

GAFFA

Album / Telstar
Udgivelse D. 10.05.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sanger og sangskriver Jens K har nu været lovende i en årrække, og med forrige fine udspil Luksus Og Laster burde han snart være der. Men forventningerne indfries ikke helt på Manden Der Ville Være Menneske, som har svært ved at folde sig helt ud.

Albummet starter ellers frejdigt med den iørefaldende Zoom Ud Zoom Ind. Jens K har stadig greb om den enkle sang, men det virker som, at Jens K bevæger sig rundt i en tågedis. Sangskriveren har allerede gjort sig bemærket med typiske københavnersange i lige linje fra Love Shop. Både musikalsk og tekstmæssigt. Det ændrer sig ikke på Manden Der Ville Være Menneske, som har sine egne besindige iagttagelser, mens melodierne er spundet ind i et lidt tungt musikalsk mønster, hvor guitarerne hænger, og distancen er til at føle på.

Manden Der Ville Være Menneske kæmper derfor en kamp for at bryde ud af skallen, men albummet mangler ganske enkelt de sange, der lige får lytteren til at spidse ørerne en ekstra gang. Albummet er Jens K' s tredje, uden at det er lykkens gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA