x
Zaza: Cameo

Zaza
Cameo

Zaza: Cameo

GAFFA

CD EP / Import
Udgivelse D. 18.08.2009
Anmeldt af
Morten Gottschalck

ZAZA er Jennifer Fraser (tidl. Warlocks) på bas/vokal og Danny Taylor (produktion for Pain of Being Pure at Heart) på vokal/guitar/keys. Med på tour har de en trommeslager kaldet Dru.

ZAZA er drømmende og distanceret, mørkt, men behageligt, lettere støjende og næsten meditativt. Vokalen er lys, skrøbelig og luftig, og lyder som en blanding af Joey Burns fra Calexico og Jason Lytle fra Grandaddy. Ep'en har en meget rummelig lyd, og er nærmest ud-i-et, hævet over vers-omkvæd, og med den samme sindstilstand malet ud over alle seks numre. Af særligt fremragende numre kan nævnes åbneren "The Call", hvor vokalen drømmende smyger sig afsted, og det søgende, insisterende nummer "Repetition". Der er ingen svage punkter på Cameo.

Jeg kan lide Cameo af præcis samme årsag, som jeg kan lide pladen "Linger Fickin' Good" med Revolting Cocks: Det er perfekt musik til at skrive, male og tænke. Cameo er bare mere moderne. Med den rette mængde sol og nedbør tør jeg godt spå, at ZAZA er på vej op, og ind i folks bevidsthed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA