x
TAFKA: Musikcaféen, København

TAFKA, Musikcaféen, København

TAFKA: Musikcaféen, København

Anmeldt af Hansen | GAFFA

Som nyt band kan det være svært at overføre en vellykket demo-indspilning til en live-situation. TAFKA havde valgt at gøre forsøget ved ikke at øve siden indspilningerne sidste år. Det medførte en haltende, usikker og sjusket koncert, uden at nogen af de gode elementer fra demoen kom igennem. Det flabede blev til røvballe, den cool monotoni blev til kedelige gentagelser, og den stærke sangskrivning druknede i rod og hygge.

Indrømmet, de havde også odds'ne imod sig: Tekniske problemer med mikrofonen, en stemme præget af forkølelse og ikke mindst et helt umodtageligt publikum, der blev siddende langs væggen hele koncerten igennem.

Alt sammen ting, der kan gøre det svært at holde modet og energien oppe igennem et helt show, men man stod alligevel tilbage med en følelse af et band, der ikke havde gjort sit benarbejde godt nok.

Allersidste sang, der også er titelnummeret på den nye ep, var det eneste, der rigtigt fungerede. Ærgerligt, sådan lige at få et glimt af, hvad hele koncerten kunne have været, hvis TAFKA havde gidet øve de andre numre også.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA