x
Let Me Play Your Guitar : Spot, Musikhuset Århus, Filuren

Let Me Play Your Guitar , Spot, Musikhuset Århus, Filuren

Let Me Play Your Guitar : Spot, Musikhuset Århus, Filuren

Anmeldt af Simon Høgh Meldgaard | GAFFA

De seks unge folkrockere i Let Me Play Your Guitar er indtil videre nok mest kendte for "400 Lies", der lå på Det Elektriske Barometer i otte uger. Men nummeret stak ikke ud i den bløde gang skovmandsskjortepop, bandet tændte op under. Det hele var godt.

Det lange navn er tilsyneladende en hentydning til lejrbåls-folk. "Nu vi sidder og hygger, rækker du mig så ikke lige din guitar". Og musikkens smilemelankolske stemning leder da netop også tankerne hen på sådan en hyggelig bålaften. Dog i en opdateret udgave.

Der var nogle tunge trommer under en lækker og fyldig lyd, samlet af nogle rare vokalharmonier fra især frontmændene, brødrene Jeppe og Emil Davidsen og disses ekkomikrofoner. Lyden var folk med helte i alt fra Simon and Garfunkel til Fleet Foxes. Det lød moderne, instrumenteringen old-school. Eksemplificeret i, at der var et keyboard, der spillede blokfløjte.
Blødere end skyer var det, rart som bare pokker. Teksterne småtynde og rigeligt repeterede. Men varen blev leveret og publikum blev efterladt salige.

Deput-ep'en "Doing Rainbows" udkom i december, og Let Me Play You Guitar giver koncert på Rust i København 28. maj. Begge deles kan det anbefales at stifte bekendtskab med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA