x
Scarlet Chives: Spot, Archauz, Århus

Scarlet Chives, Spot, Archauz, Århus

Scarlet Chives: Spot, Archauz, Århus

Anmeldt af Simon Høgh Meldgaard | GAFFA

Bornholmske Majorian har skiftet navn til Scarlet Chives (røde purløg?). Tilsyneladende fordi de var trætte af, at medierne altid hentydede til dem som dem, der vandt LiveContest i 2008. Så det gør vi ikke. Hovedattraktionen her er utvivlsomt Maria Mortensens stemme. Hun ville være en killer til hvilken som helst bornholmsk Kate Bush-sing-a-like-konkurrence, med hendes trænede, stærkt vibrerende, næsten ringende sopran. Men CocoRosie-fans ville også føle sig hjemme.

De øvrige i bandet kunne umiddelbart virke som om, de hellere ville stå og flå i deres instrumenter i et støjrockband engang i 90'erne. Men de gik godt til den, og det swingede godt. Overraskende nok også med vokalen, der kun sjældent druknede. Det siger noget om sangens kaliber.

Der var nogle fjer på scenekostumerne og nogle måske lidt forcerede kunstnertrækninger, men musikken var ikke udflippet, men drømmerock om og til hverdagen. Hverdagen var teksternes omdrejningspunkt, og der blev anlagt nogle smukke lydlandskaber til formålet.

Scarlet Chives har et debutalbum ude engang til sommer og kan også opleves på Start Festival 12. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA