x
Darling Don't Dance : Spot, Officerspladsen, Århus

Darling Don't Dance , Spot, Officerspladsen, Århus

Darling Don't Dance : Spot, Officerspladsen, Århus

Anmeldt af Kristian Pedersen | GAFFA

Lørdag klokken 13.30, og solen bager allerede over Spot-festival og Officerpladsen. Fremmødet er skuffende, tangerende dårligt, da det powerfulde pigepunkpopband Darling Don't Dance går på.

De tre kjoleklædte femme fatales lader sig dog ikke kue og går kompromisløst til værks bevæbnet med hver en spade. Der er fra start skarpe riffs og stærk stram attitude fra de tre unge tøser i front, der i livesammenhæng har allieret sig med en mandlig trommeslager.

Tekstmæssigt er det ikke spor revolutionerende, men de småskingre vokaler står fint i billedet, og særligt tostemmige numre som "Wake Up Pity Stops" og "Colorsong" fungerer fint. 

Selvom guitarerne ikke søger mange nye veje, går det solidt fremad for pigerne, der også vinder et til stadighed større følge i teltet.

Generelt leverer Darling Don't Dance flere rigtig fine numre og spiller overordnet bundsolidt, men i længden bliver det simpelthen for ens. For mange sange flyder sammen og forsvinder i det samme lydtapet. Det er synd, for der er rigeligt med potentiale gemt i bandet.

Der leges en smule med violinbue på bassen, ligesom tempoet sine steder sænkes i tunge støjende soloer. Specielt i sidste nummer, "Spell", hvor pigerne i nogen grad smider den stramme attitude og giver los i hver deres afsluttende riff-ræs.

Darling Don't Dance har udgivet en fornuftig ep og er angiveligt på vej med en langspiller. Også live drøner de målrettet derudad, men vejen må for min skyld gerne slå et sving undervejs. Evnen til at skrive i ørefaldende punkpop-numre besidder pigerne til fulde, men som lytter vil jeg i længden gerne udfordres lidt mere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA