x
Supershine : Spot, Ridehuset, Århus

Supershine , Spot, Ridehuset, Århus

Supershine : Spot, Ridehuset, Århus

Anmeldt af Simon Høgh Meldgaard | GAFFA

Ikke de bedste forhold at starte under. Det var over midnat, og folk strømmede trætte ud af salen efter tre timers P3-session. Ikke mange var ovre i det hjørne, hvor Supershine sparkede deres koncert igang med superrockstjerneattitude. Desværre pølsede rocken i højttalerne og forsanger Kristoffer Blom ramte ved siden af tonerne flere gange. Uha uha. Men det blev bedre, gjorde det.

Supershine er nok bedst kendt som dem, der med samme selvsikre attitude leverede jinglen i den første sæson af Live Fra Bremen. Og det var derfor ventet med spænding at høre dem spille hele numre. Vi fik da også "Heartbeats", der kendes fra programmet. Sjovt nok var det ikke så spændende. Det var de uhørte numre der vandt.

Musikken var melodisk, riffbaseret, lige-ud-ad-landevejen-rock. Sammenligninger med Razorlight, Editors og Killers kan forsvares, men Supershines version var nok mere simpel.

Leveringen var som den skule være - rockklichéerne kom med hinanden i hånden. Der kom ikke umiddelbart nogle oplagte hits med ind af døren, men koncerten blev bedre og bedre. Bloms rå sang kom til at sidde lige i skabet, bandet gik til den, og publikum kom til og viste begejstring. Men det mest overraskende var, hvor godt det lille band kunne fylde lyden i salen ud ovre fra deres hjørne. Det kan kun skyldes velskrevne, godt sammenspillede sange.

Den digitale udgivelse "The EP" kom i marts, og der arbejdes for tiden på et album. Det ventes med spænding.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA