x
Joan Jett and The Blackhearts : Skive Festival

Joan Jett and The Blackhearts , Skive Festival

Joan Jett and The Blackhearts : Skive Festival

Anmeldt af Troels Frøkjær | GAFFA

Da jeg så Joan Jett and The Blackhearts på plakaten på årets Skive Festival, undrede jeg mig fælt over, hvad de lavede der. Efter at have overværet koncerten med dem onsdag, undrede jeg mig endnu mere.

Joan Jett and the Blackhearts lignede og lød, som havde de overvintret i en tidslomme, siden hun udgav sit hit "I Love Rock'n'Roll" i 1982. De spillede ikke med større overbevisning, end at de fleste lokale kopibands kunne have gjort dem kunsten efter.

Publikum var ellers helt med fra start af, og Joan Jett så næsten helt skræmt ud over den positive modtagelse. Som viste hun godt inderst inde, at den kunne bandet ikke leve op til. Bandet lignede et punkband, der var kommet 30 år for sent til et job.

Nuvel, amerikanske Joan Jett, som egentlig hedder Joan Marie Larkin, er da stadig trods sine 51 år, en lille laber rock chick i stramt siddende lædertøj, men musikken var ganske enkelt for middelmådig.

Joan Jett er ellers sammen med Joni Mitchell den eneste kvindelige guitarist, som figurerer på rockbladet Rolling Stones' liste over de 100 bedste guitarister gennem tiderne. Hvorfor hun er på den liste, fik vi ikke noget svar på i aftes.

Joan Jett startede sin karriere i bandet The Runaways, og fra den periode fik vi blandt andet den første sang, hun skrev: "You Drive Me Wild". "I Love Rock'n'roll" satte en smule gang i det publikum, der var faldet lidt hen efter en times tid, og vi fik også det gamle hit "I Hate Myself For Loving You".

Det blev ikke til nogen ekstranumre. Det var heller ikke nødvendigt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA