x
The Storm: Skive Festival

The Storm, Skive Festival

The Storm: Skive Festival

Anmeldt af Troels Frøkjær | GAFFA

Egentlig kunne det hele ikke være meget mere perfekt. At sidde i strandkanten tæt på scenen, korte bukser og en kold fadøl indenfor rækkevidde, nu hvor solen endelig havde givet los efter den koldeste maj i mands minde. På scenen en sød og lækker pige i front og et band, der forsøgte sig ud i den fede rock.

Jeg ville så gerne have skrevet en positiv anmeldelse om det danske band The Storm, der er gået så grueligt meget igennem, siden de udgav deres første plade "Where The Storm Meets The Ground" i 2008. Men nej, jeg må desværre melde mig i rækken af skeptiske anmeldere.

Man keder sig ganske enkelt efter den første halve time i The Storms selskab. Lyden og udstrålingen er der, men sangene er rent ud sagt ikke gode eller interessante nok. Pernille Rosendahl er både sød og dejlig som frontfigur i bare tæer og høje hæle, men nogen stor stemme eller stor personlighed har hun altså ikke.

"Må vi se nogen hænder i vejret?" råbte hun nok 20 gange i løbet af koncerten. Det var og blev lidt tyndt. Sangene gled over i hinanden uden den store variation eller inspiration.

Vi fik ikke overraskende et bredt udsnit af The Storms to plader. Hvoraf den seneste "Black Luck" trods alt er væsentligt bedre end den svage debut. Men ingen sange sidder rigtig fast efter de er ebbet ud, og stormen føles mest af alt som en let brise.

Johan Wohlert på guitar gør det ganske udmærket, selvom jeg personligt godt kunne ønske mig en guitar mere, men tung Metallica-guitarlyd, tunge trommer og rockattitude gør det altså bare ikke alene. Vi mangler de for alvor gode sange.

Ekstranumre var der ingen af. Selvom en del hænder kom i vejret blandt publikum kom hænderne også hurtigt ned igen, og begejstringen og festen var til at overskue.

Ærgeligt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA