x
Thomas Holm : Øks 1 Scenen, Start Festival

Thomas Holm , Øks 1 Scenen, Start Festival

Thomas Holm : Øks 1 Scenen, Start Festival

Anmeldt af Nynne Hein Møller | GAFFA

Sammen med bl.a. Nordstrøm og Nabiha havde Start Festival booket Thomas Holm til at underholde den del af publikummet, der har et stort popøre og måske en mindre interesse i at udforske alle de nye, debuterende bands. Derfor var der da også mødt en god skare op foran Øks 1 Scenen til Holms koncert.

Holms letbenede popsange med tekster om hverdagens strabadser er af mange blevet sammenlignet med Sys Bjerre, og da Holm endda også havde hyret musikere fra Bjerres band, synes sammenligningen stadig i live-versionen ligefor. Alligevel viser det sig, at Holm i live-version faktisk fungerer udmærket. Sangene får mere kant, og Holm selv virker meget oprigtig og inderlig med sammenknebne øjne og gestikulationer, der er et boyband-medlem værdigt!

I starten af koncerten holder publikum sig 5-10 m fra scenen, så Holm beder dem om at rykke tættere på. "Det var meget tæt!", konkluderer han efterfølgende og forsøger sig ligeledes med andre små-jokes i løbet af koncerten. Samme forsøg udi humor finder man i Holms tekster, der primært handler om at brokke sig over småligheder fra hverdagen. Nogle af dem er halvsjove betragtninger, mens storhittet "Nitten" i denne anmelders ører er virkelig plat og irriterende.

Det er nok også meget individuelt, om publikum synes Holm er en sympatisk popgut eller et møgirriterende brokkehoved. For mit vedkommende ligger han et sted midt i mellem, også selvom Holm i live-versionen med band og boyband-moves var hæderligt nok.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA