x
Kylie Minogue: Aphrodite

Kylie Minogue
Aphrodite

Kylie Minogue: Aphrodite

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 05.07.2010
Anmeldt af
Anders Bøgh

Kylie Minogue har hele sin karriere, og i konkurrence med bl.a. Britney Spears og Christina Aguilera, bejlet til tronen som dronningen af pop. En plads, som Madonna det meste af den tid har siddet sikkert på. De seneste halvandet år har de så alle - inkl. Madonna - måttet se sig overhalet indenom af Lady Gaga, der må siges at have sat sig solidt på tronen. Og nu kommer så svarene fra de andre bejlere. Senest har Christina udgivet Bionic, der både visuelt og musikalsk trak inspiration fra Lady Gaga, og nu er det altså Kylies tur.

Med Aphrodite gør Kylie intet for at spille med på Lady Gagas hjemmebane, tværtimod virker det, som om hun har gjort en dyd ud af at vende tilbage til opskriften fra sin storhedstid med Spinning Around og singlerne fra Fever-albummet. Det betyder selvfølgelig, at fans bestemt ikke vil blive skuffede, men nok også, at hun ikke skal regne med at lokke særlig mange nye følgere ind i folden.

Hvor de stærkeste numre som feks. Get Outta My Way og Put Your Hands Up (If You Feel Love) nok skal vise sig langtidsholdbare og ville have passet perfekt ind på Fever og gjort det endnu stærkere, end det var og stadig er, så lyder den ringeste halvdel til gengæld lidt som kasserede numre fra dengang. Så alt i alt er det en lidt både-og-oplevelse at lytte til Aphrodite. På den ene side er det en glæde at høre, at Kylie har fundet tilbage til det, hun gør bedst, på den anden side bliver man lidt skuffet over, at hun ikke har fornyet den lyd bare en anelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA