x
Kandy Kolored Tangerine: Pavilion Junior, Roskilde Festival

Kandy Kolored Tangerine, Pavilion Junior, Roskilde Festival

Kandy Kolored Tangerine: Pavilion Junior, Roskilde Festival

Anmeldt af John Fogde | GAFFA

Få minutter efter Tyskland havde rundbarberet England i den tredje ottendedelsfinale gik københavnske Kandy Kolored Tangerine på Pavilion Junior foran en god flok mennesker, der havde forladt en fantastisk solskinsdag til fordel for 50 minutters stemningsfyldt rock, der blander psykedeliske klangflader med hård rock.

Når de er bedst leverer Kandy Kolored Tangerine, der tager deres navn fra 60'er essay-samlingen af Tom Wolfe (The Kandy-Kolored Tangerine-Flake Streamline Baby, 1965), en omgang hypnotiserende, nærmest truende rock, der har masser af lag og vokalharmonier i en stil, som man kender den fra Queens Of The Stone Age og Secret Machines. Til koncerten blev det bedst eksemplificeret i sangen "Angelene", der kom som tredjesidste nummer. Her skabte en inciterende bas under elektroniske klangflader en flot baggrund for de to vokalister, og sangen stod som et ubestridt højdepunkt.

Publikum var dog også ganske begejstrede for sangen "Baby Love", der repeterer titlen så mange gange, at selv den skæveste stodder kunne følge med. Her faldt publikum i med spontane klap, og der var også god stemning under en sang, hvor der blev sunget "Run Away To Paradise", hvilket dog muligvis ikke er titlen på sangen.

Så mens bartenderne i de matchende Märkbar-læderveste i Gutter Island-baren til højre for scenen langede fadøl ud til de varmeramte festivalgæster, kom Kandy Kolored Tangerine mere end helskindede gennem deres Roskilde-debut med en koncert, der lover fint for fremtiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA