x
My Evil Twin: Pavilion Junior, Roskilde Festival

My Evil Twin, Pavilion Junior, Roskilde Festival

My Evil Twin: Pavilion Junior, Roskilde Festival

Anmeldt af John Fogde | GAFFA

Cecilie Enevoldsen har hovedkraften bag My Evil Twin, der til koncerter som i Roskilde er udvidet med tre musikere, som på omkring 50 minutter løb gennem materialet fra debutalbummet "The Slow Escape". Sammen udforskede de en lang række genrer, der i deres indpakning lyder som noget, der ikke særlig elegant kan kaldes twee-inspireret elektronisk indiepop.

Deri ligger sjovt nok også både bandets styrke og svaghed. For hvor der undervejs bydes på charmerende melodier og gennemarbejdede arrangementer, der emmer af stemning, så bliver det undervejs også lidt spagt og uinspirerende. Cecilie Enevoldsens vokal var sjældent gennemtrængende, og flere af sangene i begyndelsen af koncerten virkede underligt uforløste.

Et enkelt nummer ("A Domino") trak rigeligt på inspirationen fra Air, og man kunne generelt godt savne noget liv i fremførelsen af de stramt arrangerede sange. Derfor var der en vis forløsning, da der efter en halv time kom to sange i streg, hvor tempoet blev sat op, og det var som om der blev spillet lidt mere frit fra leveren.

Her så man også publikum live op, og man kunne derfor have ønsket sig lidt flere sange, der passede til festivalscenen og lidt færre, der formodentlig vil gøre sig markant bedre for nedrullede gardiner iført hovedtelefoner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA