x
The Prodigy : Orange Scene, Roskilde Festival

The Prodigy , Orange Scene, Roskilde Festival

The Prodigy : Orange Scene, Roskilde Festival

Anmeldt af Lars Löbner Jeppesen | GAFFA

Nu hvor vi ikke kunne få mere pladeaktuelle elektroniske 90'er-acts som Chemical Brothers eller Massive Attack at se på årets festival, må vi tage os til takke med The Prodigy og deres fusion af punkattitude og tonserbeats, der selv på tyvende år viser sig som en molotovcocktail i mørket.

Lørdagens nattefest markerede The Prodigys første koncert på dyrskuepladsen siden 1997, og det var umiddelbart svært at få øje på nogen udvikling i trioens univers, der tonsede derudad med de skrigende hypemen Keith Flint og Maxim Reality, der trods en alder på 40 og 43 stadig styrter rundt som hormonforstyrrede teenagere.

Selvom det til tider var sjovt at hoppe ned i tidslommen og lade sig ruske med af de electro-punkede klassikere "Breathe," "Smack My Bitch Up" og "Firestarter," var der meget mere at komme efter i det tidligere materiale. For da der blev spillet op til rave med "Voodoo People," "Poison" og "Out Of Space", viste The Prodigy, at de kan være andet end det steroidepumpende tonser-navn, der har kørt lige lovligt meget i samme rille siden de sene halvfemsere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA