x
Sandi Thom: Merchants And Thieves

Sandi Thom
Merchants And Thieves

Sandi Thom: Merchants And Thieves

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 17.05.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den britiske sangerinde Sandi Thom fik med hjælp fra MySpace et mindre internationalt gennembrug og en pladekontrakt, der udmøntede sig i den lovende debut Smile ... It Confuses People. Siden fulgte The Pink And The Lily, der ikke tiltrak sig den store opmærksomhed.

Merchants And Thieves har Thom forladt den traditionsrige singer-songwriter-stil for at kaste sig over en anden stor tradition: the blues. Og det slipper hun nogenlunde helskindet fra. Ikke fordi Sandi Thom forsøger sig noget nyt i denne boldgade, men hendes grundlæggende musikalske talent fornægter sig ikke, når hun med stor appetit kaster sig over bluesmusikken. Det bliver en slags moderne bluesmusik, som mange steder blot er en gedigen gang rock, der som bekendt udspringer af bluesmusikken.

Mens den musikalske side af Merchants And Thieves kan betegnes som hæderlig, så imponerer Sandi Thom til gengæld på den vokalmæssige front, hvor hendes kraftfulde stemme sætter sangene i scene. Den stemme fortjener mere end en gedigen blues at spille op ad.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA