x
Medina: Grøn Koncert, Esbjerg

Medina, Grøn Koncert, Esbjerg

Medina: Grøn Koncert, Esbjerg

Anmeldt af Rebecca Thuesen | GAFFA

Grøn Koncert i Esbjerg skydes i gang på P3 Scenen, og den ære tilfalder den danske sexbombe Medina, der efterhånden har sat sig på tronen som et af landets største pop-fænomener for nuværende. I betragtning af at hun er åbningsactet, er der mødt overraskende mange frem, og hun gør da bestemt også sit bedste for at starte festen med manér.

Iklædt bodystocking med leopardprint og s/m-agtige læderbånd og tolv centimeter høje hæle lever hun fuldt op til det sexede image, og åbner ballet med landeplagen "Velkommen Til Medina", og hun holder sig klogt til de største radiohits hele det seks numre lange sæt, for det er bestemt hvad det unge publikum foran scenen vil høre. Udover åbningsnumret får vi "Vi To", et remix af duetten med Thomas Helmig, "100 Dage", "Det Der Gør Mest Ondt" - der oprindeligt synges med Burhan G., "Ensom" og som la grande finale naturligvis "Kun For Mig".

Lyden lader meget tilbage at ønske, men det er til dels forståeligt, eftersom der blæser en mindre orkan på koncertpladsen. Alligevel ødelægger det koncerten meget, for vokalen drukner, og instrumenterne er ude af proportioner i forhold til hinanden.

Gejsten mangler blandt publikum, ligeså snart man træder et par meter væk fra scenen, og Medina selv virker faktisk også noget forpustet og uoplagt. Alligevel lykkes det under de sidste to numre at få publikums hænder op i korte perioder, dog kun fordi bandet og Medina selv opfordrer insisterende.
Alt i alt kan koncerten bedst beskrives som en jævn oplevelse, en fest der aldrig rigtig kom i gang. Det middelmådige hit-materiale hæves lidt af et kapabelt live-band og en acceptabel vokal, men ødelægges af dårlig lyd og en forpustet kvinde i front.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA