x
Proem: Enough Conflict

Proem
Enough Conflict

Proem: Enough Conflict

GAFFA

Album / n5md
Udgivelse D. 09.08.2010
Anmeldt af
Ras Bolding

Amerikanske Proem har en række albums bag sig, alle indenfor electronica-genren i den ene eller anden forstand, og således også denne udgivelse, Enough Conflict, der næsten kan kaldes arketypisk for genren, som den har præsenteret sig over de seneste ti-femten år.
 
Musikken på Enough Conflict er, bortset fra ganske få passager, helt igennem instrumental og elektronisk, og stilmæssigt findes der en del træk fra både ambient- og chillout-genrerne undervejs, ofte med afsæt i det tænksomme, let mystiske eller ligefrem dystre. Der er dog også lysere passager såsom den vellykket melodiske Back To Fail, der kan minde en lille smule om Orbital, samt den, i disse ører, knap så vellykkede Fall Forward, der med sine klavertriller og behagelige breakbeats giver associationer til tilbud i supermarkedet.
 
Det tekniske håndværk er flot, og det er i høj grad dette, der redder Proem i land. For, hånden på hjertet, han gør meget lidt, der ikke allerede er gjort før. En del gange. Til gengæld gør han det godt, og derfor kan man sagtens lytte til musikken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA