x
Lights Out Asia: In The Days Of Jupiter

Lights Out Asia
In The Days Of Jupiter

Lights Out Asia: In The Days Of Jupiter

GAFFA

Album / n5md
Udgivelse D. 09.08.2010
Anmeldt af
Ras Bolding

Lights Out Asia forsøger, efter eget udsagn, at slå bro mellem postrock og laptop-electronica, og musikken beskrives som soundtracket til en club-scene i Blade Runner. Nuvel, måske en bar for aldrende nostalgikere i fremtidens Los Angeles, for der er bestemt ikke megen club-feel over dette album, som vel i virkeligheden snarere befinder sig et sted i grænselandet mellem ambient, new age og postrock.
 
In The Days Of Jupiter lægger, som navnet antyder, lidt op til rumrejse, men der er nok mere rumklang end udsyret halvfjerdser-Tangerine Dream over helheden. Det er såmænd slet ikke dårligt, men heller ikke voldsomt interessant, måske især ikke med en spilletid på over en time. Her og der dukker nogle vokalnumre op, men også disse er - sangerne inklusive - svøbt i betragtelige mængder dunblød rumklang, og det får, sine steder, karakter af sovs.
 
I enkelte passager såsom den guitardrevne 13AM, der kan smage en smule af Godspeed You Black Emperor, vises der tænder, og det fungerer fint. Lidt mere af den slags kunne have hjulpet en del og skabt mere og tiltrængt variation.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA