x
Nordstrøm: Alt På Plads

Nordstrøm
Alt På Plads

Nordstrøm: Alt På Plads

GAFFA

Album / Nordrec
Udgivelse D. 30.08.2010
Anmeldt af
Anders Bøgh

Elektropop-duoen Nordstrøm brød i den grad igennem med singlen Berlin, der blev lidt af en landeplage og nok var stærkt medvirkende til, at debutalbummet Dagdrømmer endte med at sælge guld. Jeg var ikke en af dem, der var helt oppe at ringe over Berlin, men den fangede min opmærksomhed, og det var ikke svært at høre, at Nordstrøm havde deres helt egen lyd med masser af potientiale.

De følgende singler fra de to første album viste lidt det samme, entydigt Nordstrøm, udmærkede numre og masser af potientiale. Dog stadig uden at jeg kom helt op at ringe. Det kom så endelig med førstesinglen Januar fra det nye album. Her ramte de den klokkerent, og Januar er deres sang bedste til dato. Det laver det nye album ikke om på, men på mange punkter følger det de gode tendenser op.

Sange som Respirator, Johnny og Alt På Plads gør sig bestemt også godt, og med ingen deciderede fejlskud er Nordstrøms tredje album bestemt et lyt værd. Der er ikke meget, der har ændret sig i forhold til de tidligere udgivelser, men udtrykket er måske blevet en anelse mere kontant og skarpt. Fans af duoen kan roligt tilføje en stjerne til karakteren. Er man derimod ikke hoppet på nogen af singlerne fra de tre album, så skal man nok fratrække en.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA