x
Lloyd Cole: Broken Record

Lloyd Cole
Broken Record

Lloyd Cole: Broken Record

GAFFA

Album / Tapete Records
Udgivelse D. 13.09.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter at have brugt de senere år alene i studier og på landevejen længtes Lloyd Cole efter et band. Han har derfor samlet en række ganske kompetente musikere til sin nye udgivelse, hvor man så kunne forvente en lidt mere rocket tilgang fra den stærke sangskriver.

Men Broken Record forsøger på ingen måde at ryste de 49-årige gamle knogler unødigt. Albummet er nemlig et klassisk soloalbum, som vi kender det fra Lloyd Cole, der stilsikkert crooner sig gennem sine fint vævede ballader. Med sit sammensatte orkester giver han sangene et blødt og behageligt tæppe at tage afsæt fra, men det virker også lidt som, at sangskriveren tager sig en lille morfar her og der. I hvert fald er der ikke den velkendte snert i alle sange, der bevæger sig lidt søvngængeragtigt.

Til gengæld synger Lloyd Cole sig ganske overbevisende gennem albummet, og han lyder bestemt opstemt af dette nye bandprojekt, men overgangen lykkes ikke fuldt ud for sangskriveren, der nok er bedst med sig selv og sine let sørgmodige sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA