x
N-Type, Wobble Squad, JJ Louis: Strøm Festival, Tap E, København

N-Type, Wobble Squad, JJ Louis, Strøm Festival, Tap E, København

N-Type, Wobble Squad, JJ Louis: Strøm Festival, Tap E, København

Anmeldt af Rebecca Thuesen | GAFFA

Strøm Festival er kendt for at spænde vidt over de elektronisk baserede genrer, og en af de mest voldsomt fremstormende genrer på dansk jord må siges at være dubsteppen, der endelig har fået rodfæste herhjemme. Strøm Festival præsenterer derfor en hel aften i dubsteppens tegn, og det med en af genrens helt store hvaler, britiske N-Type.

Egentlig skulle arrangementet være startet klokken 23, men aftenens første act går først på scenen efter midnat. Det kan dog ikke undre nogen, eftersom der er meget få mennesker i Carlsbergs Tap E indledningsvis, og da slet ikke nok til rent faktisk at kickstarte den fest, vi har i vente.

Jeg klager under ingen omstændigheder over forsinkelsen, for jeg bliver rigeligt kompenseret. Hvis man kan lide musik, der vælter en bryggerhal på fem minutter, befinder man sig helt sikkert det rigtige sted denne lørdag aften, her findes det under alle omstændigheder i overflod. Bassen får frit spillerum, og i øvrigt rigtig gode betingelser for at udfolde sig, og efterhånden som salen fyldes op, er her tale om gode udsigter.

Opvarmingnen er noget tam, men da vi for alvor kommer i gang, er der meget godt at høre. JJ Louis stammer fra Storbritannien, og klarer sig udmærket igennem. Han blander en smule glitch ind, og det fungerer fint, selvom salen ikke er helt med. Mc'en forsøger dog ihærdigt at få folket ind i kampen, og der løftes da også nogle hænder ind imellem.

Desværre er aftenens mc'er langt fra i verdensklasse, hvilket er en skam, når man påtænker de dygtigt udførte mix, vi præsenteres for. Især hovednavnet, den ligeledes britiske N-Type, viser, hvorfor han i sit hjemland anses for en af dubsteppens største magikere. Han gennemfører sit sæt med en sjældent set beskidt elegance, og begejstringen er da også i dén grad til at mærke på publikum, der danner en massiv, danse-baseret familie.

I det hele taget er det en god fest, med lækker lyd, dygtige kunstnere og et veloplagt publikum. Jeg siger mange tak til Strøm Festival og Skank Sound, der har sammensat et flot line-up og skabt udmærkede rammer for udfoldelsen. Jeg vil kun bemærke, at lidt flere bartendere og en garderobe til vores meget overflødige jakker ville have sat trumf på et ellers godt planlagt arrangement.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA