x
Ester Brohus: Coming Home

Ester Brohus
Coming Home

Ester Brohus: Coming Home

GAFFA

Album / Little Memphis Recordings
Udgivelse D. 04.10.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Ester Brohus er ubetinget Danmarks ukronede countrysangerinde, der altid gør sit for at synge sangen hjem, men for tit har manglet de gode sange. Og på Coming Home forsætter hun ad dette spor. Ester Brohus er en gedigen sangskriver, men mangler stadig lige det sidste nøk, der får lytteren skudt over i drømmeland.

Coming Home er et ganske hæderligt forsøg på at lave en country classic. Den sympatiske sangerinde har været på studietur i Nashville, og så taget læren med hjem til træhytten i Knebel. Resultatet er ganske originalt, og i de mest tårevædede øjeblikke som i Sweetheart har hun fat i countrymusikkens inderste, hvor det dybt banale bliver smukt og smertefuldt.

Coming Home har Ester Brohus helt vendt rootsrocken ryggen og er skarpt fokuseret på Nashvilleånden. Det håndterer hun og bandet professionelt, men man må også konstatere, at der er langt fra den amerikanske countryhøjborg til Knebel. På trods af endnu en overbevisende vokalpræstation, så har hun svært ved at ramme helt rent musikalsk albummet igennem.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA