x
Deine Lakaien: Indicator

Deine Lakaien
Indicator

Deine Lakaien: Indicator

GAFFA

Album / Chrome Records
Udgivelse D. 25.10.2010
Anmeldt af
Ras Bolding

Det er omkring fem år siden tysk-makedonske Deine Lakaien sidst udsendte nyt album, men nu er darkwave-duoen på banen igen, med et album, der i dén grad svælger i melankolske stemninger, men vel at mærke uden at det bliver patetisk. Og det er i høj grad Indicators styrke.
 
Deine Lakaien forener elementer fra synth med vemodige penselstrøg fra folk og cabaret, og lydbilledet er fornemt skruet sammen - her går synthesizere og violiner hånd i hånd gennem forladte gyder, over regnvåde brosten, mens bladene falder af de krogede træer bagerst i den gamle park. At albummet udsendes i efteråret kunne næppe være mere velvagt, for der er i den grad efterårsstemning over de tolv numre. som afgjort kan nydes med en kop bitter te, mens regnen, altid regnen, slår mod ruderne.
 
Man kan godt sige, at Indicator lyder som noget, man har hørt fra Deine Lakaien også tidligere, men kvaliteten er høj, og albummet vinder ved flere gennemlytninger. Her er ikke fest og farver, men mest gotisk vemod og tristesse, serveret på fornem og kunstnerisk overbevisende facon.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA