x
Monster Magnet : Aalborg Metal Festival 2010

Monster Magnet , Aalborg Metal Festival 2010

Monster Magnet : Aalborg Metal Festival 2010

Anmeldt af Keld Rud | GAFFA

Det lykkedes at indhente forsinkelsen, der var opbygget i forbindelse med Amorphis og Katatonias sæt, så hovednavnet Monster Magnet kunne gå på næsten til tiden. De havde fået plads til vindmaskinen, selvom Studenterhusets scene sikkert er en af de mindste scener, Monster Magnet har optrådt på siden de tog springet fra undergrunden til stadionerne.

Selvom Monster Magnet lige så stille har bevæget sig ned i hierarkiet af selskaber siden "God Says No" har de ikke glemt, hvordan man tænder et publikum og bringer stemningen op på kogepunktet. Med sine 54 år er frontmand Dave Wyndorf ikke længere en årsunge. Men alderen synes ikke at have tynget ham, selvom han så en smule rundere ud. Wyndorf havde en guitar om halsen, han kun sporadisk brugte. Ikke desto mindre havde Monster Magnet en formidabel guitarlyd. En af de bedste, jeg har hørt på et spillested af Studenterhuset størrelse. I et nummer som "Look To Your Orb For The Warning" fra "Dopes To Infinity" var lyden så sønderknusende tung, at kroppen nærmest blev tvunget til at reagere ved at gynge med.

Efter et sæt der bestod af sange fra bandets splinternye album "Mastermind" krydret med lidt mere obskure sager fra de tidlige albums, blev bandets gennembrudshit "Negasonic Teenage Warhead" efterfulgt af "Space Lord" punktummet for en fremragende optræden, der efterlod publikum mættede, glade og trætte oven på tre dages festival.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA