x
Viskonti: Knock Knock

Viskonti
Knock Knock

Viskonti: Knock Knock

GAFFA

Album / Hypnotic Star Records
Udgivelse D. 08.12.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er med orgelpedalen i bund og en syrlig sødme, at Maria Viskonti udforsker nyt musikalsk land på ep'en, der skulle være forspillet til et kommende album. Knock Knock viser Maria Viskonti som en sanger og sangskriver, der er godt inde i det historiske stof. Sangene dyrker 60'ernes tidlige beattone med en kraftig snert af ungdommelig vildskab og forvirring.

Maria Viskonti har gjort sig fint bemærket med to tidligere album, der begge dyrkede den amerikanske musiktradition, hvilket hun formodentlig er flasket op med, da efternavnet Viskonti er en omskrivning af Viskinde. På de fem sange virker hun dog en smule tøvende i sine udlægninger af traditionen, som ikke mindst Rolling Stones var bannerfører for i deres tidlige år.

Men der spilles godt igennem, og sluttes af med et virvar af raslende guitarer. Sangene er alle helt klassisk opbygget, og er ganske catchy med gode omkvæd. Fremførelsen forekommer en anelse stivnet sine steder, men det opvejes godt af en udfordrende syngende Maria Viskonti.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA