x
Class B Band: Movie T

Class B Band
Movie T

Class B Band: Movie T

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 28.03.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Der var engang hvor Ibiza var garant for nattelange fester og i den forstand et Mekka for den mere konsekvent danseorienterede ende af den elektroniske musik, men i de senere år er det lidt som om glansen er gået af ferieøen. Måske rammes selv hedonistiske og danseglade mennesker af finanskrise – ak, det er en hård verden derude.

Class B Band har dog, ikke desto mindre, indspillet deres debutalbum Movie T på netop Ibiza, og det ville være løgn at sige, at man ikke fornemmer øens musikalske arv, for her er masser af house-orienteret rytmik, stort set fra først til sidst, albummet igennem, og det bliver, hånden på hjertet, en lidt vel lang dans med sine halvfjerds minutters længde.

Undervejs er der dog også spor af både electro, kølig new wave og electroclash, og der opstår i mødet mellem disse genrer og det evige housebeat nogle interessante smådekadente passager undervejs, og det er i disse, at Class B Band viser egen karakter. Men jeg tror det kunne have gavnet helhedsindtrykket med lidt nænsom frasortering af de til tider lidt vel enslydende houserytmer, og måske behøvede albummet ikke nødvendigvis at klemme sig op på halvfjerds minutters spilletid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA