x
Anne Dorte Michelsen: Hvis Du Vidste

Anne Dorte Michelsen
Hvis Du Vidste

Anne Dorte Michelsen: Hvis Du Vidste

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 07.03.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Anne Dorte Michelsen har aldrig været bange for at vise følelser og synge om dagligdagens trivialiteter. Med hendes spinkle og skærende vokal har disse følerier undertiden været en noget skræmmende kost, hvis man ikke lige var kvinde i en midtvejskrise.

Det er der for den sags skyld ikke lavet det store om på hendes nye album, men til gengæld lyder Anne Dorte Michelsen nu som om, at det gælder liv og død.

Mest bemærkelsesværdig er dog den musikalske drejning, som hun har taget. Med hjælp fra produceren Chief 1 er der kommet masser af krop i sangene, og Hvis Du Vidste materialiserer sig som et flot og modent popalbum. Sange og melodi finder formfuldendt sammen, og Anne Dorte Michelsen bliver tvunget til at synge med en større kraft, der så bestemt klæder hendes ellers ret ferske vokal.

Hvis Du Vidste er derfor nye toner fra en sangskriver, der for ofte har ladet de impulsive følelser løbe af med sig. På hendes nye sange er der en klædelig tristesse og en sangskriver, der er trådt et par skridt tilbage i forhold til sig selv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA