x
Peter A.G. Nielsen: Det Scene Show

Peter A.G. Nielsen
Det Scene Show

Peter A.G. Nielsen: Det Scene Show

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 07.03.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Ifølge pladeselskabet vil Gnags' alter ego nu satse på en karriere som solist, men mon ikke fremtiden vil byde på et comeback for det hæderkronede rockband. Der er til gengæld ikke meget rock og rul over Peter A.G.'s soloalbum, der er en musikalsk selvbiografi om spillemanden Peter A.G. Nielsen.

Sangene handler om Peter A.G.'s liv med musikken fra de første drengedrømme. Og vægten ligger på barndomserindringerne i sangskrivningen. Og man kan med rette stille spørgsmålstegn ved, hvor synderligt interessante Peter A.G.'s erindringer er. Nu har sangerens selvtillid aldrig fejlet det store, så for ham selv er Det Scene Show nok en spændende fortælling, men for lytteren bliver den ganske triviel.

Hvor fortællingen om Peter A.G. har svært ved at fænge, så klæder det til gengæld veteranen at slå over i en klassisk spillemandsmusik, der passer til manden og der, hvor han er i livet. Bedst fungerer hans nyvundne solokarriere, når musikken bliver let rugende, og han hengiver sig til mere reflekterende momenter, som det eksempelvis sker i den fine Det Er Efterår.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA