x
Rasmus Walter: Rasmus Walter

Rasmus Walter
Rasmus Walter

Rasmus Walter: Rasmus Walter

GAFFA

Album / Playground
Udgivelse D. 04.04.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Uden rigelige mængder af patos ville et band som U2 ingenting være. Men patos kan hurtigt blive en klods om benet, når det det bliver svulstigt. Det har Rasmus Walter kæmpet med i mange år med sit altid stort anlagte band Grand Avenue. På sin solodebut beviser han, at man kan hive patos ned på jorden og fastholde det mere voluminøse udtryk.

Rasmus Walter synger med sin velkendte smerte i de nu dansksprogede tekster, som er med til at gøre sangene genkendelige. Sangeren og sangskriveren har givet afkald på distancen, og er helt tæt på. Ingen tvivl om at det har været en udfordring for manden med de internationale ambitioner, og et "lad det briste eller bære"-forsøg.

Grunden til, at albummet så bærer er, at Rasmus Walter også har droppet rock'n'roll-formlerne på albummet, og helt vedkender sig sin søde meloditand. Der er dog masser af kraft i melodierne, som kommer bedst til udtryk i de flot svungne Vi Kommer Nok Igen og Det Stille Angreb. Det er sange, der i den grad fænger og gør Rasmus Walter til et forfriskende indslag på den danske rockscene. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA