x
Clara Sofie og Rune : Byen Elsker Dig

Clara Sofie og Rune
Byen Elsker Dig

Clara Sofie og Rune : Byen Elsker Dig

GAFFA

Album / Nightology Records
Udgivelse D. 24.03.2011
Anmeldt af
Anders Bøgh

Med 2010's tredjemest solgte track Når Tiden Går Baglæns, der også nåede at toppe Dancecharten såvel som salgs- og airplay-hitlisterne, er det nu blevet tid til, at Clara Sofie & Rune RK skal bevise deres værd på et helt album. Og med kun otte numre på albummet (+ to remixes) kunne man også mistænke de to for at have skyndt sig at smede, mens jernet var varmt.

Når det samtidig gælder, at netop Når Tiden Går Baglæns og den noget oversete førstesingle Det Er Forbi er de uden sammenligning bedste numre på albummet, så kunne det være med til at bekræfte mistanken.

Når det så er sagt, vil jeg skynde mig at sige, at der på trods af mistanker er tale om et meget homogent album. Clara Sofie & Rune RK har forstået at tage den blanding af melankoli og elektronisk musik, som Medina har skabt sig et brag af en karriere på, og givet den deres eget twist.

Byen Elsker Dig er dog et mere afdæmpet bekendtskab end hitsinglen Når Tiden Går Baglæns, og kunne lige så godt være til en hyggeaften eller formiddag som til fest. Albummet er båret af Clara Sofies melankolske vokal og Rune RK's sædvanlige minimalistiske produktioner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA