x
Kato (dj): Discolized 2.0

Kato (dj)
Discolized 2.0

Kato (dj): Discolized 2.0

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 04.04.2011
Anmeldt af
Anders Bøgh

Alt, Kato rører ved for tiden, bliver til guld, og med et album, hvor halvdelen af numrene allerede har ligget i toppen af hitlisterne, så kan denne anmeldelse nok hverken gøre til eller fra. De fleste har nok allerede dannet sig deres mening om Kato. Jeg var ikke så begejstret for hans første album Discolized, der i mine ører havde en god del fyldnumre, men som jeg også korrekt gættede på nok skulle kaste en håndfuld hits af sig.

Nu er det så blevet tid til Discolized 2.0, der som titlen antyder er en opdatering af debutalbummet. Ud er røget de fleste af de numre - både gode og fyld - der ikke har været ude som single, og ind er kommet de hitsingler, Kato har lavet sidenhen, tre andre nye numre og tre opdaterede numre fra det første album.

Jeg er stadig ikke helt overbevist. Turn The Lights Off er stadig uden sammenligning det bedste nummer, Remember My Name, der på 1'eren var et af de bedste numre, er i 2.0-versionen lidt mislykket forsøgt drejet i retning af en Big Room House-feeling, i stil med Swedish House Mafia. Det samme er gjort med de to andre opdaterede numre, som dog er blevet bedre, og jeg er sikker på, at My House 2.0 nok skal give Kato endnu et hit.

Udgivelsen redder sig dog et par ekstra stjerner i land ved at være en dobbelt cd. Skive 2 indeholder et mix af Katos numre i remixede versioner og Katos remixes af andres hits. Jeg synes sjældent, at remixes er en forbedring af originalen, hverken når det er Kato, der står bag, eller når det er andre. Men heldigvis hører Kato til den skole, der lægger sig tæt op ad originalen og bare giver den det ekstra spark, der skal til på dansegulvet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA