x
Morning Parade: Skråen i Nordkraft, Aalborg

Morning Parade, Skråen i Nordkraft, Aalborg

Morning Parade: Skråen i Nordkraft, Aalborg

Anmeldt af Kristian Pedersen | GAFFA

De fem herrer i engelske Morning Parade udsender senere på måneden deres debut-ep, "Under The Stars", og er inviteret til et par danske spillesteder som support for danske Veto. Troels Abrahamsen og co. anmeldte vi ved turnéstarten i Århus, så denne anmeldelse omhandler udelukkende det korte opvarmningsæt, Morning Parade stod for.

Det er svært at gå helt galt i byen, når materialet er en håndfuld lettilgængelige poprock-numre. Morning Parade søger ikke udtryk i musikken, vi ikke har hørt før. Såvel den kommende ep som i denne aftens live-udgave er det med et stramt greb om de klassiske kompositioner i den lette ende af rockskalaen. Det er stramt spillede numre, der alle er i omegnen af de radiovenlige fire minutter og med en behagelig frontvokal, der dog i perioder virker en smule underdrejet i det samlede lydbillede.

Let rockende står bandet i et gult lysskær og får på en lille halv time serveret en god, stor håndfuld numre lige ud af posen, uden de store armbevægelser eller nogen synderlig form for nærkontakt med det pænt store publikum.

Det går for så vidt ganske udmærket, og er dejlig, behagelig lytning, men bliver i længden en anelse trivielt og fremstår delvist som et lydtapet mere end individuelle særegne numre. Kun titelnummeret fra ep'en udfordrer en smule og møder da også koncertens største bifald fra salen.

Morning Parade er på ingen måde nogen banebrydende eller uforglemmelig oplevelse. Men absolutte heller ikke dårligt.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA