x
Wrong Side of Vegas: WSOV

Wrong Side of Vegas
WSOV

Wrong Side of Vegas: WSOV

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 18.04.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Nogle bands har én lyd. Wrong Side Of Vegas har adskillige. Flere af deres sange lyder som demoindspilninger fra et nydannet Led Zeppelin, f.eks. åbner Love Or Die. Andre søger bluesrockens sjæl på de støvede, amerikanske prærier, f.eks. Heart So Heavy, der lyder lidt som noget Grand Fiction. Og så er der dem, der flirter med Free, f.eks. Rock'n'Roll.

Sangene på Wrong Side Of Vegas' debut peger i mange retninger, men de lyder ikke så forskelligt endda. Den københavnske kvartet sværger til en garage rocket live-lyd, der forlener WSOV med et skær af noget sammenhængende. Det fungerer, og Wrong Side of Vegas er generelt en kompetent forsamling, der sjældent prøver kræfter med noget, de ikke kan følge til dørs.

Alligevel er WSOV svær at hidse sig sådan rigtigt op over. Det lykkes ikke kvartetten at overbevise om, at de kan noget, andre ikke kan lige så godt. Sangene er glemt det øjeblik, den sidste tone klinger af, og Wrong Side Of Vegas formår ikke for alvor at sætte et personligt aftryk på deres behjertede retro-rock.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA