x
Duran Duran: All You Need Is Now

Duran Duran
All You Need Is Now

Duran Duran: All You Need Is Now

GAFFA

Album / PIAS
Udgivelse D. 04.04.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Der er folk, der kan tilgives, at de kører i musikalske cirkler, bare de leverer varen. Duran Duran er klart i denne kategori, og på All You Need is Now gør de det rigtig godt. At de aldrende Birmingham-drenge i producer Mark Ronson har fundet en mere passende legekammerat end Timbaland er tydeligt. Han formår i høj grad at give Le Bon & co det nøk, der gør, at musikken lyder tidssvarende, samtidig med at den beholder en umiskendelig 80'er-charme.

Det er tydeligt, fra titelnummeret åbner, over linjer som "I'm driving up the Autobahn" på Blame The Machines (og man ved bare, at der er modeller med i bilen!), den funkdrevne Safe og balladen Mediterranea, der vækker genklang af den næste 30 år gamle Save A Prayer. Det er vintage Duran og emmer af overskud og kæphøjt glimt i øjet.

Et lidt overraskende højdepunkt er den mørke og stemningsfulde The Man Who Stole A Leopard, med fake nyhedsindslag og gæsteoptræden af Kelis. Jovist, måske er albummet et par numre for langt og lige lovlig retro, men det er altså småting på et ret suverænt popalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA