x
Chris Brown: F.A.M.E.

Chris Brown
F.A.M.E.

Chris Brown: F.A.M.E.

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 10.04.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Som så meget andet udvandet r&b repræsenterer Chris Brown langt mere dance og pop end r&b i dag. På dette andet album siden Rihanna-skandalen deler Brown yderligere vandene og sine fans i dem, som kan li' den nye club-stil og dem, som hader den. 

Indpakningen er, som man kunne forvente, smart og helgarderet med en lang række hit-producere (ikke to ens) og gæste-optrædender. Tyga, Lil Wayne, Busta Rhymes, Ludacris, men også lille pæne Justin Bieber har vovet sig frem på dette ellers ret x-ratede album. Det absolutte lavmål må være første single Yeah 3x, som er totalt intetsigende elevatormuzak. Højdepunktet er åbningsnummeret Deuces, produceret af og featuring Kevin McCall, et frisk nummer noget i stil med lyden på de første album, men slet ikke i samme klasse som de gamle pletskud, og måske den ret tyndt producerede blære-røvs speed-rap-konkurrence Look At Me Now, der trods alt er lidt sjov.

Trods alt det negative, man kan sige om Browns stilskifte, så synger han stadig godt og holder sig frisk og nutidig. Dette er dog bestemt ikke Chris Browns bedste album. Hvis man er større tilhænger af hans gamle, mere rendyrkede r&b-stil, er der ikke et nummer, som vækker respekt og lyst til genhør på FAME


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA