x
Keri Hilson: No Boys Allowed

Keri Hilson
No Boys Allowed

Keri Hilson: No Boys Allowed

GAFFA

Album / Interscope / Universal
Udgivelse D. 11.04.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Keri Hilson kører bad girl-stilen fuldt ud. På denne opfølger til debuten er hun stadig backet af Tim (Timbaland) Mosley, der dog kun står bag ét nummer, Breaking Point, som selvfølgelig er en single, om end det ikke er det bedste nummer. 

Hilson, som både trak blikke som Ushers pige i hans No Love In This Club-video og senere hittede stort på Timbalands The Way I Are, har både stemme og good looks, men debuten leverede slet ikke varen. På det nye album er alle kanoner kørt i stilling, og albummet har allerede kastet to yderligere singler af sig, Pretty Girl Rock featuring Kanye West og The Way You Love Me featuring Rick Ross. Chris Brown,  J. Cole og længe savnede Nelly gæster også på hver deres nummer. 

Allerede fra starten er det tydeligt, at Hilson har været heldigere denne gang med materialet. Åbningsnummeret Buyou, en fonkai head-boppende club-banger, rummer masser af kant og understøtter netop Hilsons fede vokal, som den burde. Nummeret minder om Timbaland og Missy, når de var bedst. Hilson får i det hele taget mere plads på dette album, og det fungerer rigtigt godt de fleste steder. Lyt f.eks. til Lose Control. Om det er Hilson, som jo også selv er en glimrende sangskriver, eller Timbaland, som har valgt numre ud, så fremstår albummet helstøbt og vellykket. Så gør det ikke så meget, at indholdet er ret overfladisk, og det er r&b i den poppede ende. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA