x
Prommer & Barck: Alex And The Grizzly

Prommer & Barck
Alex And The Grizzly

Prommer & Barck: Alex And The Grizzly

GAFFA

Album / Derwin Recordings
Udgivelse D. 18.04.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Skal man forsøge at beskrive Prommer & Barcks lyd med en enkelt genrebetegnelse, så er electronica formentlig den, der, trods alt, passer bedst, men sandheden er, at d'herrer på deres godt firs minutter lange album, Alex And The Grizzly, faktisk kommer ganske vidt omkring. Det er primært elektroniske genrer som ambient, house og electro, der er i spil, men her er også solide spor af alternativ rock, pletvis soul og tilmed en lille smule jazz.

Det kan lyde som en lidt rodet omgang, og det er det måske i virkeligheden også, men der er ikke tale om komplet stilforvirring fra ende til anden. Musikken og lyden er kyndigt skruet sammen, men i og med at der er spor af så mange forskellige genrer, så er der naturligvis passager, der siger den enkelte lytter mere end andre. Personligt har jeg det svært med de sektioner, hvor der går lækker soul i den, men omvendt kan jeg godt lide de steder, hvor man dykker ned i kombinationen af kølig electronica og alternativ rock. I de passager kan Prommer & Barck godt lyde lidt som en krydsning mellem Underworld i halvfemserne og Radiohead.   

Alex And The Grizzly er en stor mundfuld med sine godt firs minutter, men man kan ikke beskylde projektet for ikke at arbejde med variation undervejs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA