x
Moritz Von Oswald Trio: Horizontal Structures

Moritz Von Oswald Trio
Horizontal Structures

Moritz Von Oswald Trio: Horizontal Structures

GAFFA

Album / Honest Jon's Records
Udgivelse D. 28.02.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Horizontal Structures består af fire lange instrumentalnumre, der alle har det til fælles, at de arbejder i spændingsfeltet mellem elektronisk og akustisk lyd, og afsøger stemninger inden for rammerne af, hvad man kunne kalde en krydsning mellem ambiente lydflader og inspiration fra Kraut. Desværre har de fire numre også en del mere til fælles, for selvom musikken og lydbillederne fungerer godt, så bliver det hele også noget ens og som følge heraf tilmed en lille smule langt.

Det er ofte droner, klangflader og små, hyppigt gentagne basfigurer, der udgør hovedingredienserne i musikken, her og der i selskab med trommemaskiner, der giver pletvis smag af electronica, mens guitar- og synthesizerimprovisationer trækker i retning af jazz.

Jeg kan sagtens lytte til Moritz Von Oswald Trio, og også med behag, men jeg synes samtidig, jeg har hørt andre og mere interessante bud inden for nogenlunde samme kategori. Grundstemningen i de fire lange numre er her overordnet set noget ens, og man savner som lytter måske nogle flere idéer og visioner. Men brænder man for lige netop denne form for musik, så leverer trioen da bestemt varen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA