x
Broken Bells: Meyrin Fields

Broken Bells
Meyrin Fields

Broken Bells: Meyrin Fields

GAFFA

Album / Sony BMG
Udgivelse D. 18.04.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Da The Shins' James Mercer og Danger Mouse havde færdiggjort første skive som projektet Broken Bells, lå der en lille bunke sange på gulvet, som ikke passede ind på det selvbetitlede debutalbum. Disse numre er nu samlet som en fin lille sag af en ep med fire numre.

Åbneren Meyrin Fields har en mere elektronisk vinkel, end man er vant til fra de to herrer og giver en kort og intens start på skiven. Derpå følgende Windows er et mørkt og funky nummer med skævt 70'er-kor og stemningsfulde lydkollager, der leder tankerne hen på Gorillaz, når de bedst.

An Easy Life byder på lysere toner på et tilbagelænet, næsten stenet nummer med en stemning af ferie og Caribien. Stærkest er dog det sidste nummer, Heartless Empire, en mørk gang croon, der sagtens kunne være løftet fra Danger Mouse-samarbejdspartneren David Lynchs bagkatalog.

Hvis man havde forventet helt andre toner på disse fraskårne sange, bliver man nok skuffet, for så anderledes står de ikke ud i forhold til numrene fra Broken Bells, men som supplement til denne står de fint distancen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA