x
Bass Drum Of Death: GB City

Bass Drum Of Death
GB City

Bass Drum Of Death: GB City

GAFFA

Album / Fat Possum
Udgivelse D. 18.04.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Jo bedre, indspilningsteknologien bliver, jo lettere bliver det at finde skønheden i grim lyd. Det er lidt af et paradoks. Når Bass Drum Of Death i GB City skruer alting op på 11 og giver fanden i akustikken, lyder det udsøgt usselt. Men for 30 år siden havde det formentlig bare lydt usselt, i hvert fald i langt de fleste rockelskeres ører.

Bass Drum Of Death består af Mississippi-drengen John Barrett, som på debuten trakterer både guitar, trommer og mikrofon med udsøgt tæft for trashy garagerock. Arven fra New York Dolls skinner igennem i Barretts glammede vokaler og de kinky guitarriff, der er hovedattraktionen på GB City. Nogen stor sangskriver er super-solisten nemlig ikke.

Måske har han simpelthen for travlt med at iscenesætte sin egen rock'n'roll-attitude til at dreje sangbare melodier. Til gengæld sidder den, som den skal, attituden. John Barrett er en rockgud i sin egen verden, og den slags selvtillid kommer man langt med. Næste gang skal der mere substans på bordet, men GB City er en frisk start.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA