x
South Central: Society Of The Spectacle

South Central
Society Of The Spectacle

South Central: Society Of The Spectacle

GAFFA

Album / Essential Music And Marketing
Udgivelse D. 04.04.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

South Central placerer sig et sted mellem flere relaterede genrer, og tydeligvis meget bevidst, for her er spor af electronica såvel som techno, dubstep og electro, trance og industrial. Musikken er overvejende energisk og tempofyldt, og det kan måske ikke overraske, når nu gruppen bl.a. har optrådt som opvarmning for selveste Prodigy. Og det skulle man jo ellers mene burde være fint nok, men South Central sætter trumf på og således byder et enkelt nummer på Society Of The Spectacle på gæstevokal af ingen ringere end legendariske Gary Numan, hvilket i øvrigt fungerer særdeles godt.

Helt overordnet forsøger South Central på mange måder at forene techno med rock, og i den forstand kan lyden måske nogle gange minde lidt om Primal Scream, men samtidig uden at ende som kopi, bl.a. fordi gruppen tilmed også flirter med både industrial og dubstep og i øvrigt er mere udpræget elektronisk i sin klang.

Nogle numre fremstår måske nok mere interessante end andre, men jeg synes også, at Society Of The Spectacle fungerer godt som helhed.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA