x
Dreamjockey: Earthquakes, Religion And Heartaches

Dreamjockey
Earthquakes, Religion And Heartaches

Dreamjockey: Earthquakes, Religion And Heartaches

GAFFA

Album / Divine Records
Udgivelse D. 29.04.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Københavnske Dreamjockey har rykket sig en hel del, siden duoen for fem år siden sendte det noget upolerede debutalbum Wake Up Rock på gaden.

Nærværende toer fremstår væsentligt mere gennemarbejdet og tæller lige frem en lille håndfuld virkelig stærke numre, hvoraf åbneren Earthquakes fremstår allermest fænomenal – et skønt og konsekvent kor, ringlede guitarfigurer (der er relativt gennemgående for hele værket) og en perfekt afstemt støj-dosis undervejs gør skæringen særdeles vellykket og umiddelbart uimodståelig. Også Christiania Girl er med sine verdensmusikalske greb og rytmer en imponerende og respektaftvingende fryd for øret, lige som Satan Is A Friend er et smukt punktum for et overordnet virkelig fint værk.

Vokalen er sjældent videre interessant, og det er en skam, at den ikke i højere grad formår at give de spændende kompositioner og orkestreringer modspil. Med undtagelse af et par lidt uvedkommende og trægt udstrakte numre har Dreamjockey dog unægtelig udviklet sig til at være et absolut lækkert og indbydende bekendtskab.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA