x
Marie Fisker: Mirror Mirror Mirror Mirror

Marie Fisker
Mirror Mirror Mirror Mirror

Marie Fisker: Mirror Mirror Mirror Mirror

GAFFA

EP / Playground Music
Udgivelse D. 02.05.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Det er omkvædets dynamiske fremdrift og afsøgende acceleration, der for alvor løfter Marie Fiskers nye single, Mirror Mirror, og snildt får selv samme til både at lette og svæve. De labert udflydende guitarfigurer og de lige så bjergtagende vokalharmonier forstærker fornemmelsen af, at den danske sangerinde og sangskriver, der stadig læner sig op ad det formodede forbillede PJ Harvey, må have en gylden toer af et album i støbeskeen.

Magien indtræffer første gang efter 52 sekunder, hvor det mørke og sensuelt dragende nummers henslængt ulmende og undertrykkende format for en stund erstattes af dette himmelske omkvæd, der siden gentages i en udvidet udgave.

Singlen akkompagneres på nærværende ep af tre Marie Fisker-fortolkninger begået af The Raveonettes, Chimes & Bells og Anders Mathiasen fra Murder. Sune Wagners guitar-signaturlyd klæder Fiskers univers på Ghost Of Love, og det samme gælder Cæcilie Triers pragtfuldt knugende vokal på City Lies, mens Anders Mathiasens fortolkning af Hold On To This For A While fremstår mindre vital.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA