x
Isolée: Well Spent Youth

Isolée
Well Spent Youth

Isolée: Well Spent Youth

GAFFA

Album / Pampa
Udgivelse D. 27.04.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Bag kunstnernavnet Isolée gemmer sig Rajko Müller, der regnes som en af pionererne indenfor såkaldt microhouse. Han har en række udgivelser bag sig efterhånden, så man kan vel godt tillade sig at kalde Müller for en erfaren herre på området.

Man kan godt sige, at det overordnede musikalske udgangspunkt på Well Spent Youth er microhouse, men her og der med afstikkere i retning af både chillout, techno og indietronica. De fleste knap så electronicakyndige lyttere vil nok i virkeligheden bare tale om "blød techno", for på den ene side er house- og technorytmikken til stede på de fleste af albummets elleve numre, men på den anden side sjældent på en måde, hvor rytmerne bliver lige så bastante eller hårdtslående som i f. eks. techno og dance.

Det resulterer i en lidt mærkelig afdæmpet eller tilbageholdt lyd, hvilket visse steder har sin charme, men som også har en tendens til at køre lidt i tomgang her og der undervejs. Bedst i mine ører er de passager, hvor musikken arbejder med elementer af yderst syntetisk electro eller af mere skæve og direkte mærkværdige indslag. Der er bare desværre ikke så mange af disse, så med en længde på omkring en time, synes jeg der er flere perioder med hang til anonymitet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA