x
Neo Geo: Something Out Of Context

Neo Geo
Something Out Of Context

Neo Geo: Something Out Of Context

GAFFA

Album / Fake Fries
Udgivelse D. 01.05.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Neo Geo debuterer her med en ep, der blander electronica, house, disco og (i et enkelt tilfælde) dubstep med vekslende held. Åbneren Entitlement fungerer ganske glimrende med sine dramatiske pianoakkorder, housede antrit og storladne, filmiske strygere.

Grasp dykker en anelse længere ned i mørket og benytter sig på effektiv vis af elektronisk behandlede vokaler og en electronica-lænende rytmik. Desværre ødelægger en lidt fimset pianolinje i midten af nummeret lidt den gode (dystre) stemning. Den tungt groovende electro-pop-sag Saltwater præges også af vokaler, som ikke ligger milevidt fra Röyksopps norske melankoli. Ganske effektivt og veludført, men ikke himmelråbende originalt.

Den dansk-etiopiske sangerinde Ayoe Angelica medvirker på Kill, som trækker ned på en ellers okay ep. Nummeret er velproduceret pop-dubstep med himmelske vokaler, men klichéerne hober sig op: wobblebas, sværmeriske pianoakkorder, de himmelstræbende vokaler og det lidt uopfindsomme beat. Lad os alligevel håbe, Neo Geo laver mere musik, for inde under den højloftede patos gemmer der sig kimen til noget, der kunne blive interessant.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA