x
Grey Reverend: Of The Days

Grey Reverend
Of The Days

Grey Reverend: Of The Days

GAFFA

Album / Ninja Tune
Udgivelse D. 11.07.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Med en stemme, der har en ikke ubetydelig lighed med José González', og et akustisk udtryk, der overordnet vækker minder om Elliott Smith, har Grey Reverend alias Larry D. Brown begået et absolut nydeligt og gennemført behageligt værk skåret i det mest herligt eftertænksomme stof.

I et adstadigt tempo serverer manden, der blandt andet tidligere har arbejdet sammen med sangerinden og sangskriveren Cynthia G. Mason, den ene fortroligt bejlende skæring efter den anden, og Of The Days besidder en hjerteskærende øm sårbarhed, som er svær ikke at falde for. Værket er nænsomt og skrøbeligt, og det fungerer afgjort virkelig fint, når ellers man husker at behandle det som et sådant.

Det er et problem, at ingen numre for alvor sætter sig uafrysteligt fast, og at albummet dermed kynisk set uvægerligt bliver en ærgerligt forglemmelig størrelse – hele baduljen er skøn lytning, og numre som Altruistic Holiday og Walk The Same er over albummets gennemsnit, men de virkeligt mindeværdige stunder står ikke i kø på dette dog flotte og homogene værk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA