x
Ben Harper: Give Till It’s Gone

Ben Harper
Give Till It’s Gone

Ben Harper: Give Till It’s Gone

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 16.05.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter at have spillet i forskellige bandkonstellationer de senere år, hvor der blev rocket grundigt igennem med The Relentless7, så udgiver Ben Harper sit nye album helt i eget navn. Det betyder også, at her er tale om et mere personligt album fra dette alsidige rocktalent, der er en teknikkens mester og mestrer den bluesorienterede rockmusik i alle dens farverige afskygninger.

Give Till It's Gone er det mere sangskriveren end musikeren Ben Harper, der er i fokus. Manden føler, at han har noget på hjerte. Det mere personlige snit over albummet gør også, at Ben Harper kommer vidt omkring på albummet, fordi der er gjort plads til indskydelserne. Stilsikkerheden har Ben Harper bibeholdt, men sangene virker nok mere personlige end musikalsk skarpe.

Nu har Ben Harper været overbevisende på tidligere albums i eget navn, så han kan sagtens uden et velspillende backingband. Men på Give Till It's Gone savner man et mere konstant og trykkende medspil. Til gengæld præsenteres vi for en mere eftertænksom Ben Harper, der ikke helt undlader at trykke den af undervejs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA