x
Prime Time Probation: X-Dreams

Prime Time Probation
X-Dreams

Prime Time Probation: X-Dreams

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 23.05.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Prime Time Probations debutalbum har tråde helt tilbage til slutningen af 70'erne, hvor idéen til albummet blev grundlagt og nogle af sangene skrevet. Bag Prime Time Probation står Jan Deciderius og Poul Møller, som levede musikerlivet fuldt ud som unge. Der blev derfor ikke gjort det helt store ved projektet, som hurtigt fortonede sig i duoens lettere omtågede hjerner.

Men i en mere moden alder har de to herrer så færdiggjort albummet, der på mange måder er et sen-hippealbum og lyden af den danske rockscene i 70'erne. Men der er til gengæld tale om ganske solide sange, der har sin helt egen ro. X-Dreams er blevet til en klassisk rockplade, der tager behørigt hensyn til alderen i sit tempo, og vel mest er et rootsrock-album med psykedelisk inspiration. Ikke mindst Pink Floyd.

Der bliver spillet med en behagelig varme på albummet, der måske er startet som en hyggelig komsammen, men er endt med at finde sin musikalske berettigelse. Det er nok for de få, men X-Dreams er et fint lille glimt tilbage i tiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA