x
Skeletons: People

Skeletons
People

Skeletons: People

GAFFA

Album / Crammed Discs
Udgivelse D. 23.05.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Matt Mehlan og resten af Skeletons har med People nok en gang præsteret en charmerende rodebutik af rang, men mens resultatet i doser fremstår både smidigt og tiltalende, så er der overordnet tale om et kakofonisk værk, hvis ubønhørligt skramlede og improvisatoriske format somme tider syner unødvendigt retningsløst.

Mehlan skriver interessante og tankevækkende tekster om skæve amerikanske skæbner, og den stærkt sammensatte musik, der trækker veksler på alt lige fra Animal Collective til Dirty Projectors og fra free jazz til afrobeat, er velkomponeret og til hver en tid spændende at gå på intens opdagelse i.

Til gengæld bliver det ofte heftigt komprimerede lydunivers indimellem overlæsset med et kaotisk resultat til følge, og bandets flygtige flirter med støjrock og storladen artrock er knap så vellykkede. People er et forunderligt og fascinerende værk, der i kraft af særligt Tania Head og Barack Obama Blues endda tæller virkelig fornemme numre, men dets momentant massivt mættede og hårdtpumpede natur er ikke altid lige klædelig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA