x

Chasing Grace
Chasing Grace

Chasing Grace: Chasing Grace

GAFFA

Album / Gateway
Udgivelse D. 01.04.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Chasing Grace er ikke en debut, der gør det helt vilde væsen af sig. Instrumenteringen tæller både dobro, mandoliner og folk-violin, men lydbilledet bliver aldrig så rustikt, at det gør noget. Chasing Grace strejfer nødigt langt fra den afdæmpede americanas alfarvej, til gengæld er intentionerne reelle nok: Tidligere Kick The Kangaroo-frontmand Michael Lund og kompagni har noget på hjerte.

Sangteksterne handler om den store tosomhed, og hvis de ikke er specielt opfindsomme, så er de til gengæld dybfølte. Chasing Grace er ikke altid voldsomt vedkommende, men man er aldrig i tvivl om, at den er tænkt sådan. Mest personlighed udstråler trioen, når de som i første halvdel af She's Getting On The Train barberer alt overflødigt væk og lader melodien stå nøgent og stærkt.

Chasing Grace er en samling dygtige rocksnedkere, der ved, hvordan en sang skal skæres. Men hvis trioens projekt for alvor skal blive interessant, skal de turde lidt mere. Chasing Grace gør ikke det indtryk, den burde, alle de gode takter taget i betragtning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA